Новини

Всі новини

У Яворові встановили дорожні дзеркала

Цими днями у Яворові реалізували черговий проект Громадського бюджету, зокрема для безпеки дорожнього руху на вулицях міста встановили спеціальні дорожні дзеркала.

Школи Яворова отримали нові велопарковки

З минулого тижня в яворівських школярів з’явилася можливість припарковувати свої велосипеди безпосередньо поблизу навчальних закладів, зокрема в гімназії імені Осипа Маковея, ЗОШ I–III ст. №2 та ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім. Т.Шевченка в рамках реалізації проекту Яворівської міської ради «Громадський бюджет» встановлено велопарковки.

У Яворові реалізовано перший проект громадського бюджету

Цього тижня, Яворівська центральна районна лікарня отримала нове медичне обладнання для реанімації новонароджених, яке придбано в рамках реалізації проекту Яворівської міської ради «Громадський бюджет». Зокрема, лікарня отримала реанімаційний монітор пацієнта G3L Heaco, манжет HIAT для немовлят та сенсор SpO2 виробництва Великобританії.

У Яворові підвели підсумки голосування за проекти Громадського бюджету

У вівторок, 12 грудня, в Яворові в рамках семінару «Добрі практики залучення громадськості до бюджетного процесу: український та міжнародний досвід» обговорили результати перших етапів Громадського бюджету у нашому місті. Участь в заході взяли автори проектів-переможців конкурсу, представники громадських організацій, активні яворівчани та представники Яворівської міської ради.

Визначено проекти переможці Громадського бюджету Яворова

Завдяки Громадському бюджету яворівчани можуть втілювати свої проекти розвитку міста за кошти міського бюджету. З 1 до 30 листопада у Яворові тривало голосування за проекти Громадського бюджету, які будуть реалізовані у 2018 році. У голосуванні взяли участь 1 469 яворівчан, які віддали 2 523 голосів за проекти Громадського бюджету 2018.